ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

Τι είναι ένα Θυροτηλέφωνο

Το θυροτηλέφωνο είναι η συσκευή που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε μέσω φωνής ή και μέσω εικόνας ( σε πιο σύγχρονες συσκευές ) με μια θύρα ( πόρτα ) που βρίσκεται σε απομακρυσμένη τοποθεσία, ή που θέλουμε να ελέγξουμε την πρόσβαση της πριν την απελευθερώσουμε ( ανοίξουμε ).

Πως θα με βοηθήσει στο Σπίτι / στην Επιχείρηση μου

Σύνηθες είναι το φαινόμενο οι περισσότεροι διαρρήκτες να χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας πριν εισβάλλουν στο σπίτι μας. Είναι λοιπόν βασικό να έχουμε οπτική επαφή με το ποιος μπαίνει στο σπίτι μας. Η ασφάλεια ενός σπιτιού ξεκινάει πριν περάσει ο οποιοσδήποτε την κεντρική είσοδο μιας πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας.

Για να περιορίσουμε την πιθανότητα παραβίασης του χώρου μας, είναι απαραίτητο να ελέγχουμε την κεντρική είσοδο. Αρκετές φορές συμβαίνει να μας χτυπάει κάποιος το κουδούνι, λέγοντάς μας ότι είναι από κάποια εταιρεία ή για τη διανομή διαφημιστικών. Οι περισσότεροι ακούγοντάς τον, του ανοίγουν χωρίς δεύτερη σκέψη την πόρτα. Με την τοποθέτηση των θυροτηλεοράσεων εξασφαλίζουμε όχι μόνο ακουστικό έλεγχο αλλά το βασικότερο, που είναι ο οπτικός έλεγχος για το ποιος εισέρχεται στο χώρο μας. Οι θυροτηλεοράσεις νέας τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν αυτόματα φωτογραφίες των επισκεπτών. Η φωτογραφία αυτή αντιγράφεται στον υπολογιστή και μπορεί να τυπωθεί.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία είναι ότι οι Θυροτηλεοράσεις είναι ακόμα ένα αποτρεπτικό μέσο για όσους θέλουν να περάσουν χωρίς άδεια μέσα στο χώρο μας. Μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας με άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, μέσω της θυροτηλεόρασης, χωρίς επιπλέον καλωδίωση και κόστος.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε με την αγορά

Η εταιρεία CyberTel αναλαμβάνει:

  • Τη μελέτη των αναγκών την επιχείρησης σας για την εύρεση της βέλτιστης δυνατής λύσης
  • Την άρτια εγκατάσταση του νέου σας Θυροτηλεφώνου
  • Τη σωστή Παραμετροποίηση του σύμφωνα με την μελέτη αλλά και με τον τύπο μοντέλου και τις δυνατότητες του
  • Την εκπαίδευση σας στη χρήση του νέου προϊόντος για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του