Τι είναι ένα Σύστημα Πυρανίχνευσης

Το σύστημα πυρανίχνευσης είναι ένα αυτοματοποιημένο ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης προστασίας εγκαταστάσεων από κινδύνους ύπαρξης φωτιάς (πυρκαγιές) μέσω συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης και αποστολής μηνυμάτων fire, με τελικό στόχο να εξασφαλιστεί η έγκαιρη παρέμβαση κατάσβεσης (στο αρχικό στάδιο), αρχής γενομένης της άμεσης ενεργοποίησης του εγκατεστημένου συστήματος κατάσβεσης.

Πως θα με βοηθήσει στο Σπίτι / στην Επιχείρηση μου

Η πυροπροστασία - πυρασφάλεια, σε κτίρια, γραφεία και κατοικίες, πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για τους πολίτες. Άλλωστε είναι δεδομένο πως η πρόληψη και όχι η άμεση αντιμετώπιση ενός προβλήματος, είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος επίλυσης του. Γιατί το ζητούμενο είναι να προλαβαίνεις ένα πρόβλημα είτε πριν δημιουργηθεί, είτε στο πλέον πρώιμο στάδιο της εμφάνισης του.

Κυρίως όμως αυτό συμβαίνει και αφορά τους επαγγελματικούς χώρους. Ως σήμερα αυτή η τοποθέτηση μέτρων πυροπροστασίας για ανεξήγητο λόγο είναι στις...δευτερεύουσες για ένα νοικοκυριό. Και αυτό ακόμη και ενώ σχεδόν καθημερινά ακούμε και πληροφορούμαστε μέσα από τα ΜΜΕ για την καταγραφή περιστατικών πυρκαγιάς σε σπίτια.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε με την αγορά

Η εταιρεία CyberTel αναλαμβάνει:

  • Τη μελέτη των αναγκών την επιχείρησης σας για την εύρεση της βέλτιστης δυνατής λύσης
  • Την άρτια εγκατάσταση του νέου σας συστήματος πυρανίχνευσης
  • Τη σωστή Παραμετροποίηση του σύμφωνα με την μελέτη αλλά και με τον τύπο μοντέλου και τις δυνατότητες του
  • Την εκπαίδευση σας στη χρήση του νέου προϊόντος για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του